inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Sten farao - stor afrikansk beigefärgad skulptur Nr 64749

Fototapet Sten farao - stor afrikansk beigefärgad skulptur Nr 64749

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Sten farao - stor afrikansk beigefärgad skulptur"

du att resa Afrika och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Sten farao - stor afrikansk beigefärgad skulptur" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Afrika inspirerar till världens mest slående landskap. landskapstapeter "Sten farao - stor afrikansk beigefärgad skulptur" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Sten farao - stor afrikansk beigefärgad skulptur" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Afrika" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "Sten farao - stor afrikansk beigefärgad skulptur" visar just detta. Afrika på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Afrika", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter afrika
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte