inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Skulptur av afrikansk elefant - djurmotiv i ljus sten Nr 64844

Taggar: #fototapeter

Fototapet Skulptur av afrikansk elefant - djurmotiv i ljus sten Nr 64844

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Skulptur av afrikansk elefant - djurmotiv i ljus sten"

Älskar Afrika och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Skulptur av afrikansk elefant - djurmotiv i ljus sten" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Afrika inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. naturlandskapstapeter "Skulptur av afrikansk elefant - djurmotiv i ljus sten" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapet med landskap "Skulptur av afrikansk elefant - djurmotiv i ljus sten" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Afrika" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Skulptur av afrikansk elefant - djurmotiv i ljus sten" visar just detta. Afrika på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Afrika", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter afrika
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte