inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Faraoens gestalt - motiv från det antika Egypten med en relieff i sten Nr 64748

Taggar: #fototapeter

Fototapet Faraoens gestalt - motiv från det antika Egypten med en relieff i sten Nr 64748

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Modern fototapet "Faraoens gestalt - motiv från det antika Egypten med en relieff i sten"

Gillar Afrika och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Faraoens gestalt - motiv från det antika Egypten med en relieff i sten" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Afrika inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapsfototapeter "Faraoens gestalt - motiv från det antika Egypten med en relieff i sten" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Faraoens gestalt - motiv från det antika Egypten med en relieff i sten" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Afrika" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den moderna tapeten "Faraoens gestalt - motiv från det antika Egypten med en relieff i sten" visar just detta. Afrika på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Afrika", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter afrika
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte