inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022.12.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Afrikanska baobabträd Nr 61398

Fototapet Afrikanska baobabträd Nr 61398

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Afrikanska baobabträd"

du att resa Afrika och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Afrikanska baobabträd" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Afrika inspirerar till världens mest slående landskap. landskapsfototapeter "Afrikanska baobabträd" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Afrikanska baobabträd" kommer att bli perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Afrika" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Afrikanska baobabträd" visar just detta. Afrika på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Afrika", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter landskap Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte