inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Uppfriskande smaker - grönt äpple med stjälk som faller ner i vattnet Nr 59818

Taggar: #fototapeter

Fototapet Uppfriskande smaker - grönt äpple med stjälk som faller ner i vattnet Nr 59818

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Uppfriskande smaker - grönt äpple med stjälk som faller ner i vattnet"

Är Fototapet "Uppfriskande smaker - grönt äpple med stjälk som faller ner i vattnet" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra fototapeter"Uppfriskande smaker - grönt äpple med stjälk som faller ner i vattnet" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra fototapeter "Uppfriskande smaker - grönt äpple med stjälk som faller ner i vattnet" ifrån kategorin Fototapeter (Huvudfärg: Grön) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Uppfriskande smaker - grönt äpple med stjälk som faller ner i vattnet" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "Uppfriskande smaker - grönt äpple med stjälk som faller ner i vattnet" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Uppfriskande smaker - grönt äpple med stjälk som faller ner i vattnet" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver tapetklister och några verktyg och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter för hemmet Fototapeter kök
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte