inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Mosaik med färgglad peppar - kryddmotiv för köket eller matsalen Nr 60224

Taggar: #fototapeter

Fototapet Mosaik med färgglad peppar - kryddmotiv för köket eller matsalen Nr 60224

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Mosaik med färgglad peppar - kryddmotiv för köket eller matsalen"

Tapet "Mosaik med färgglad peppar - kryddmotiv för köket eller matsalen" i kategorin Fototapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Mosaik med färgglad peppar - kryddmotiv för köket eller matsalen" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Mosaik med färgglad peppar - kryddmotiv för köket eller matsalen" är: fototapeter.

Fototapet "Mosaik med färgglad peppar - kryddmotiv för köket eller matsalen" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Mosaik med färgglad peppar - kryddmotiv för köket eller matsalen" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Mosaik med färgglad peppar - kryddmotiv för köket eller matsalen" som en vattentäta tapet "Mosaik med färgglad peppar - kryddmotiv för köket eller matsalen", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Mosaik med färgglad peppar - kryddmotiv för köket eller matsalen" är Grön. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Mosaik med färgglad peppar - kryddmotiv för köket eller matsalen" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Mosaik med färgglad peppar - kryddmotiv för köket eller matsalen" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Fototapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Mosaik med färgglad peppar - kryddmotiv för köket eller matsalen" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte