inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Kanske kaffe? - klassisk vit kaffekopp med en bok på en brun bakgrund Nr 60221

Taggar: #fototapeter

Fototapet Kanske kaffe? - klassisk vit kaffekopp med en bok på en brun bakgrund Nr 60221

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet "Kanske kaffe? - klassisk vit kaffekopp med en bok på en brun bakgrund"

Är Fototapet "Kanske kaffe? - klassisk vit kaffekopp med en bok på en brun bakgrund" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra fototapeter"Kanske kaffe? - klassisk vit kaffekopp med en bok på en brun bakgrund" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra fototapeter "Kanske kaffe? - klassisk vit kaffekopp med en bok på en brun bakgrund" ifrån kategorin Fototapeter (Huvudfärg: Brun) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Kanske kaffe? - klassisk vit kaffekopp med en bok på en brun bakgrund" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "Kanske kaffe? - klassisk vit kaffekopp med en bok på en brun bakgrund" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Kanske kaffe? - klassisk vit kaffekopp med en bok på en brun bakgrund" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fleece fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte