inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Apelsinskivor - fruktmotiv med solen i bakgrunden för kök eller rum Nr 60251

Taggar: #fototapeter

Fototapet Apelsinskivor - fruktmotiv med solen i bakgrunden för kök eller rum Nr 60251

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Apelsinskivor - fruktmotiv med solen i bakgrunden för kök eller rum"

Tapet "Apelsinskivor - fruktmotiv med solen i bakgrunden för kök eller rum" i kategorin Fototapeter är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Apelsinskivor - fruktmotiv med solen i bakgrunden för kök eller rum" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Apelsinskivor - fruktmotiv med solen i bakgrunden för kök eller rum" är: fototapeter.

Fototapet "Apelsinskivor - fruktmotiv med solen i bakgrunden för kök eller rum" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Apelsinskivor - fruktmotiv med solen i bakgrunden för kök eller rum" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Apelsinskivor - fruktmotiv med solen i bakgrunden för kök eller rum" som en vattentäta tapet "Apelsinskivor - fruktmotiv med solen i bakgrunden för kök eller rum", som låter dig utsmycka badrum eller hall eller kök. av färgerna på tapet "Apelsinskivor - fruktmotiv med solen i bakgrunden för kök eller rum" är Gul. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Apelsinskivor - fruktmotiv med solen i bakgrunden för kök eller rum" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Apelsinskivor - fruktmotiv med solen i bakgrunden för kök eller rum" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Fototapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Apelsinskivor - fruktmotiv med solen i bakgrunden för kök eller rum" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte