inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Saxophonist in New York Nr 61371

Fototapet Saxophonist in New York Nr 61371

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Saxophonist in New York"

Fototapet "Saxophonist in New York" i kategorin Hobby hemma ? Släpp loss och dekorera fritt med våra moderna tapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller entré . fototapet "Saxophonist in New York" finns i olika utföranden - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"Saxophonist in New York" huvudfärgen Färgstarkt, och dekorativa motiv:

Fototapet "Saxophonist in New York" och fler fototapeter i kategorin Hobby tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt perfekt kvalitet. Trycket på tapeten "Saxophonist in New York" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder är 100% säker och hälsosam . Därför kan du tryggt tillämpa "Saxophonist in New York"på väggarna i sovrummet eller vardagsrummet .

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter hobby
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte