inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.12.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Saxophone recital on Broadway Nr 61374

Fototapet Saxophone recital on Broadway Nr 61374

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Saxophone recital on Broadway"

Fototapet "Saxophone recital on Broadway" i kategorin Hobby hemma hos dig? Släpp loss och dekorera fritt med våra fondtapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller hall . fototapet "Saxophone recital on Broadway" finns i olika storlekar - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"Saxophone recital on Broadway" huvudfärgen Svartvitt, och dekorativa motiv:

Fototapet "Saxophone recital on Broadway" och fler fototapeter i kategorin Hobby tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt fantastisk kvalitet. Trycket på tapeten "Saxophone recital on Broadway" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder uppfyller kraven för att vara lämpliga för kontakt med livsmedel. Därför kan du tryggt tillämpa "Saxophone recital on Broadway" rummet där de små tillbringar mycket tid.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter hobby
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte