inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.08.15 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Bilar till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Urban living
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Streets of London
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Police car
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Green arrow
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Streets of London
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Street i New York city
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Monte Carlo Race
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Sporty spirit
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet New York - yellow taxis
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Gula taxibilar i NYC
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Urban stil
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Giraff i den stora staden
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Lights, camera, action!
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Formel 1 bil
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Fire truck
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Welcome New York
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet New York collage
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet New York streets
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Eiffeltornet och röd bil
från
340,56 kr
523,98 kr
Tack vare biltavlor kan du skapa en verkligt spektakulär effekt, inte bara i ett tonårsrum utan även i ditt eget vardagsrum. De många olika mönstren i vår kollektion gör att du kan välja en väggtavla som passar alla rum och stilar - från en minimalistisk skandinavisk inredning till en inredning full av prakt och färg. Vår kollektion av väggtavlor för bilar innehåller också otaliga bilmodeller - från veteranbilar till de senaste versionerna av racerbilar som alla bilfans drömmer om. Besök bimago Collection och köp något för dig!

Unika fototapeter Maskiner på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Maskiner kan du upptäcka fantastiska dekorationer för sovrum. Tack vare ett varierande utbud av tapeter Maskiner kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Maskiner erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Maskiner för att skapa unika tapeter. I vår kollektion av fototapeter Maskiner finner du väggdekorer för väggar som är varierande med avseende på stil, färg och storlek. Maskiner är motiv som lämpar sig lika bra med levande färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Maskiner med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett rikligt utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Motorcyklar, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Maskiner för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Maskiner finner du många dekorer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt vardagsrum. Oavsett var du placerar fototapeterna Maskiner så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är färgfull och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Motorcyklar hittar du en månfald av idéer om hur du kan inreda hela din hemmiljö. Moderna tapeter Maskiner fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Maskiner är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men också för de andra rum. Entréen, matsal och kök är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Maskiner. Dekorationer för väggar i kollektionen Maskiner låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Maskiner – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Maskiner är originella dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De moderna och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Maskiner, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra dimension. Tapeterna i kategorin Maskiner tillverkas i ett fleece liknande material där effekterna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet utmärkt ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Maskiner eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Maskiner är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Maskiner är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Maskiner kommer verkligen vara enkelt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Motorcyklar.

Fototapeter i kategorin Maskiner och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 förslag på fototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den perfekta fototapetern för ditt hus. Kollektionen Maskiner representerar endast en bråkdel av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av olika teman. I vårt Galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, djur och fantasy. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Maskiner och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Maskiner, ska du besöka våra övriga motiv bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Motorcyklar är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, tavla och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.