inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapeter Flygplan till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet F16 Fighter Jets
från
222,57 kr
370,98 kr
-40%
Fototapet Mot molnen
från
222,57 kr
370,98 kr
-40%
Fototapet Flygplan lyfter från staden
från
222,57 kr
370,98 kr
-40%
Skapa en unik och intressant väggdekoration tack vare fototapeterna med flygplan från bimago! Flygplansmotiv är ett perfekt motiv som presenterar det bästa transportmedlet som någonsin uppfunnits. Tack vare fototapeter med ett spännande luftfartstema berikar du din inredning med ett extremt originellt och intressant element! Det finns något för alla flygentusiaster, från passagerarflygplan till gamla stridsflygplan. Välj den flygplanstapet som kommer att förändra ditt utrymme!

Unika flygplanstapeter i bimago galleriet

I kollektionen av Aerei fototapeter hittar du kreativa väggdekorationer. Tack vare ett varierat urval av flygplanstapeter hittar du den perfekta väggdekorationen som passar till alla inredningar. Flygplanskollektionen är ett trendigt tema som ofta återkommer i inredningen. I bimago shop har vi inspirerats av flygplansmotivet för att skapa originella fototapeter. I tapetkollektionen hittar du väggdekorationer som skiljer sig åt i stil, färgschema eller storlek. Flygplan är ett motiv som passar utmärkt i både färgglada och mer dämpade varianter. Om du väljer moderna flygplanstapeter i ljusa färger kommer du att lysa upp ditt hem, medan motiv i mer dämpade färger kommer att ge din inredning en raffinerad känsla. Med en rik färgpalett kan du enkelt välja mellan de många motiven i Moto-kollektionen för att passa in i din heminredning.


 

Hitta en flygplanstapet för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

Ett modernt hem kan inte klara sig utan intressanta väggdekorationer. I tapetkollektionen hittar du många motiv som lätt passar in i stilen i ditt vardagsrum. Flygplanstapet kan användas var som helst och ger ditt rum en elegant känsla. Fototapeten är en mångfärgad väggdekoration som gör att du kan skapa en helt ny design i ditt rum på ett innovativt sätt. I tapetkollektionen hittar du dussintals idéer om hur du kan komplettera ditt rum. Den moderna flygplanstapeten är inte bara perfekt i vardagsrummet. Fototapeter i pastellfärger gör att du kan skapa ett elegant hörn i ditt hem. Tapetkollektionen flygplan är idealisk inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, utan även andra rum. Entréhall, matsal eller kök är interiörer som bör berikas med flygplanstapeter. Med väggdekorationer från kollektionen kan du förvandla ditt rum till en modern och elegant atmosfär.

Aerei tapeter - en ny syn på väggdekorationer

Aerei fototapeter är intressanta inredningstillbehör som inte får saknas i ett stilfullt hem. Det moderna mönstret i ljusa färger är inte den enda fördelen med Aerei fototapeter. Materialet som fototapeterna tillverkas av är faktiskt speciellt. Aerei fototapeter är tillverkade av fliselin, vars fördelar är obestridliga. För det första täcker detta material väl brister på väggen. Därför krävs det ingen slipning av väggen för att applicera Aerei fototapeter. Själva appliceringen av Aerei fototapeterna är väldigt enkel - sprid bara limmet på väggen och fäst sedan tapeten. Aerei fliseline fototapeter är elastiska, vilket innebär att deras position kan korrigeras även efter applicering. Vi lovar att användningen av Aerei fototapeter kommer att vara riktigt bekväm - fliselin är ett material som skapar ett lager av termisk och akustisk isolering. Vi hoppas att dessa fördelar är tillräckliga för att övertyga dig om att dekorera din inredning med Moto-fototapeter.

Flygplanstapeter och över 2000 andra väggdekorationer

I vår butik hittar du över 2000 tapetmotiv. Med ett så brett utbud av produkter kan du hitta en fantastisk tapet för ditt rum. Aerei-kollektionen är bara en liten del av de många typer av fototapeter som finns tillgängliga för dig. Varje tapetkollektion har ett annat tema. I bimagos online-galleri saknas det inte motiv med blommor, landskap eller geometriska mönster. Bland fototapeterna hittar du både moderna motiv och dekorationer i vintagestil. Aerei-kollektionen och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att ge ditt rum en raffinerad känsla. Dessutom kan fototapeterna kombineras med andra väggdekorationer. Om du gillade kollektionen av Aerei fototapeter, ta chansen att se andra modeller bland de många produkter som finns i vårt galleri. Moto är ett motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem - fototapeter, tavlor på duk eller klistermärken ger dig möjlighet att skapa en inredning i en viss stil.