inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Jazzsångerska - svartvit kvinna som sjunger i en stadsmiljö Nr 61118

Taggar: #fototapeter

Fototapet Jazzsångerska - svartvit kvinna som sjunger i en stadsmiljö Nr 61118

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Jazzsångerska - svartvit kvinna som sjunger i en stadsmiljö"

Är Fototapet "Jazzsångerska - svartvit kvinna som sjunger i en stadsmiljö" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra fototapeter"Jazzsångerska - svartvit kvinna som sjunger i en stadsmiljö" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra fototapeter "Jazzsångerska - svartvit kvinna som sjunger i en stadsmiljö" ifrån kategorin Hobby (Huvudfärg: Svartvitt) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Jazzsångerska - svartvit kvinna som sjunger i en stadsmiljö" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "Jazzsångerska - svartvit kvinna som sjunger i en stadsmiljö" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Jazzsångerska - svartvit kvinna som sjunger i en stadsmiljö" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte