inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Skott på mål - abstraktion med fotbollsspelare på grå bakgrund för tonåringar Nr 61157

Taggar: #fototapeter

Fototapet Skott på mål - abstraktion med fotbollsspelare på grå bakgrund för tonåringar Nr 61157

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Skott på mål - abstraktion med fotbollsspelare på grå bakgrund för tonåringar"

Dekorativa tapet "Skott på mål - abstraktion med fotbollsspelare på grå bakgrund för tonåringar" i kategorin Idrott är en underbar dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Skott på mål - abstraktion med fotbollsspelare på grå bakgrund för tonåringar" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Skott på mål - abstraktion med fotbollsspelare på grå bakgrund för tonåringar" är: fototapeter.

Fototapet "Skott på mål - abstraktion med fotbollsspelare på grå bakgrund för tonåringar" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Skott på mål - abstraktion med fotbollsspelare på grå bakgrund för tonåringar" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Skott på mål - abstraktion med fotbollsspelare på grå bakgrund för tonåringar" som en vattensäkra tapet "Skott på mål - abstraktion med fotbollsspelare på grå bakgrund för tonåringar", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Skott på mål - abstraktion med fotbollsspelare på grå bakgrund för tonåringar" är Grå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Skott på mål - abstraktion med fotbollsspelare på grå bakgrund för tonåringar" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Skott på mål - abstraktion med fotbollsspelare på grå bakgrund för tonåringar" och andra tapeter ifrån kategorin Idrott samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Skott på mål - abstraktion med fotbollsspelare på grå bakgrund för tonåringar" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte