inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Fotbollsmatch - män som spelar fotboll på en arena för tonåringar Nr 61153

Taggar: #fototapeter

Fototapet Fotbollsmatch - män som spelar fotboll på en arena för tonåringar Nr 61153

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Fotbollsmatch - män som spelar fotboll på en arena för tonåringar"

Unika tapet "Fotbollsmatch - män som spelar fotboll på en arena för tonåringar" i kategorin Idrott är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Fotbollsmatch - män som spelar fotboll på en arena för tonåringar" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Fotbollsmatch - män som spelar fotboll på en arena för tonåringar" är: fototapeter.

Fototapet "Fotbollsmatch - män som spelar fotboll på en arena för tonåringar" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Fotbollsmatch - män som spelar fotboll på en arena för tonåringar" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Fotbollsmatch - män som spelar fotboll på en arena för tonåringar" som en vattentät tapet "Fotbollsmatch - män som spelar fotboll på en arena för tonåringar", som låter dig utsmycka badrum eller hall eller kök. av färgerna på tapet "Fotbollsmatch - män som spelar fotboll på en arena för tonåringar" är Grön. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Fotbollsmatch - män som spelar fotboll på en arena för tonåringar" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Fotbollsmatch - män som spelar fotboll på en arena för tonåringar" och andra tapeter ifrån kategorin Idrott samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Fotbollsmatch - män som spelar fotboll på en arena för tonåringar" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte