inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Undervattenvärld - havsdjur som sköldpadda, fiskar, bläckfisk och haj Nr 61164

Taggar: #fototapeter

Fototapet Undervattenvärld - havsdjur som sköldpadda, fiskar, bläckfisk och haj Nr 61164

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Undervattenvärld - havsdjur som sköldpadda, fiskar, bläckfisk och haj"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av magi. Med fototapeter för för sovrum "Undervattenvärld - havsdjur som sköldpadda, fiskar, bläckfisk och haj" är det superenkelt. Den unika kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet förstärkas i vackra färger. När vi skapade fototapeter för barnrum "Undervattenvärld - havsdjur som sköldpadda, fiskar, bläckfisk och haj" inspirerades vi av följande motiv: fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar fototapet som återspeglar berömda huvudpersoner i sagor som dina små älskar.

Fototapet Undervattenvärld - havsdjur som sköldpadda, fiskar, bläckfisk och haj är en fantastisk dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men kan avlägsnas snabbt med en roller. Tapeten "Undervattenvärld - havsdjur som sköldpadda, fiskar, bläckfisk och haj" för barn är en vägg-till-vägg-dekoration som, med enkla medel, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte