inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Spaceships Nr 61213

Fototapet Spaceships Nr 61213

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Spaceships"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme sprakande av färg. Med fototapeter för barnsovrum "Spaceships" är det superenkelt. Den fantastiska kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet fylla det lilla barnrummet med vackra färger. När vi skapade fototapeter för barn "Spaceships" inspirerades vi av följande motiv: bakgrund, för barn, rymden oraz fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar fototapet som skildrar omtyckta seriefigurer som dina små älskar.

Fototapet Spaceships är en underbar dekoration till väggen som även har fördelen av att vara enkel att sätta upp. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men kan avlägsnas snabbt med en roller. Tapeten "Spaceships" lekrum är en dekoration för breda väggar som, i några få steg, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte