inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Skatt på havets botten - havsdjur som sköldpadda, fiskar och bläckfisk Nr 61160

Taggar: #fototapeter

Fototapet Skatt på havets botten - havsdjur som sköldpadda, fiskar och bläckfisk Nr 61160

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Skatt på havets botten - havsdjur som sköldpadda, fiskar och bläckfisk"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av färg. Med fototapeter för barnsovrum "Skatt på havets botten - havsdjur som sköldpadda, fiskar och bläckfisk" är det superenkelt. Den originella kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet fylla det lilla barnrummet med vackra färger. När vi skapade fototapeter för barnrum "Skatt på havets botten - havsdjur som sköldpadda, fiskar och bläckfisk" inspirerades vi av följande motiv: fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar fototapet som återspeglar populära seriefigurer som dina små älskar.

Fototapet Skatt på havets botten - havsdjur som sköldpadda, fiskar och bläckfisk är en fantastisk dekoration till väggen som även har fördelen av att vara enkel att sätta upp. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men kan avlägsnas enkelt med en roller. Tapeten "Skatt på havets botten - havsdjur som sköldpadda, fiskar och bläckfisk" för barn är en dekoration för breda väggar som, i några få steg, kommer att förändra känslan i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte