inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Skatt på havets botten - gult undervattensfartyg med fiskar och bläckfiskar Nr 61166

Taggar: #fototapeter

Fototapet Skatt på havets botten - gult undervattensfartyg med fiskar och bläckfiskar Nr 61166

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Skatt på havets botten - gult undervattensfartyg med fiskar och bläckfiskar"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme sprakande av färg. Med fototapeter för barn "Skatt på havets botten - gult undervattensfartyg med fiskar och bläckfiskar" är det superenkelt. Den fantastiska kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet fylla det lilla barnrummet med vackra färger. När vi skapade tapeter för barnrum "Skatt på havets botten - gult undervattensfartyg med fiskar och bläckfiskar" inspirerades vi av följande motiv: fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar fototapet som återspeglar populära tecknade favoriter som dina små älskar.

Fototapet Skatt på havets botten - gult undervattensfartyg med fiskar och bläckfiskar är en underbar dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-butiken, är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men avlägsnas enkelt med en roller. Tapeten "Skatt på havets botten - gult undervattensfartyg med fiskar och bläckfiskar" för barn är en väggdekoration i stort format som, med enkla medel, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte