inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Sagovärld - skogsdjur i naturen med träd för barn Nr 61832

Taggar: #fototapeter

Fototapet Sagovärld - skogsdjur i naturen med träd för barn Nr 61832

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Sagovärld - skogsdjur i naturen med träd för barn"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme sprakande av färg. Med fototapeter för barnsovrum "Sagovärld - skogsdjur i naturen med träd för barn" är det superenkelt. Den fantastiska kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet förstärkas i vackra färger. När vi skapade fototapeter för barnrum "Sagovärld - skogsdjur i naturen med träd för barn" inspirerades vi av följande motiv: fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som återspeglar berömda seriefigurer som dina små älskar.

Fototapet Sagovärld - skogsdjur i naturen med träd för barn är en extraordniär dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att sätta upp. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-butiken, är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du enbart limma på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men kan avlägsnas smidigt med en roller. Tapeten "Sagovärld - skogsdjur i naturen med träd för barn" för barn är en väggdekoration i stort format som, med enkla medel, kommer att förändra känslan i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte