inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Lycklig äng Nr 60854

Fototapet Lycklig äng Nr 60854

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Lycklig äng"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av färg. Med fototapeter för barnrum "Lycklig äng" är det superenkelt. Den unika kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet fylla det lilla barnrummet med vackra färger. När vi skapade fototapeter för barnrum "Lycklig äng" inspirerades vi av följande motiv: blommor, bakgrund, för barn, rosa, äng oraz fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar fototapet som skildrar berömda huvudpersoner i sagor som dina små älskar.

Fototapet Lycklig äng är en fantastisk dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-butiken, är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du enbart limma på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men kan avlägsnas enkelt med en roller. Tapeten "Lycklig äng" för barnrum är en väggdekoration i stort format som, med enkla medel, kommer att förändra känslan i din hemmiljö till det bättre!

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för flickor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte