inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Glada smådjur - olika färgglada djur som katt och gris för barn Nr 61205

Taggar: #fototapeter

Fototapet Glada smådjur - olika färgglada djur som katt och gris för barn Nr 61205

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Glada smådjur - olika färgglada djur som katt och gris för barn"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme sprakande av färg. Med fototapeter för barnsovrum "Glada smådjur - olika färgglada djur som katt och gris för barn" är det superenkelt. Den originella kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet fylla det lilla barnrummet med vackra färger. När vi skapade tapeter för barnrum "Glada smådjur - olika färgglada djur som katt och gris för barn" inspirerades vi av följande motiv: fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som skildrar omtyckta tecknade favoriter som dina små älskar.

Fototapet Glada smådjur - olika färgglada djur som katt och gris för barn är en underbar dekoration till väggen som även har fördelen av att vara enkel att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-butiken, är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du enbart limma på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men avlägsnas smidigt med en roller. Tapeten "Glada smådjur - olika färgglada djur som katt och gris för barn" för barn är en vägg-till-vägg-dekoration som, i några få steg, kommer att förändra känslan i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte