inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Fotbollsspelare - pojkar som spelar fotboll på grön plan för barn Nr 61189

Taggar: #fototapeter

Fototapet Fotbollsspelare - pojkar som spelar fotboll på grön plan för barn Nr 61189

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Fotbollsspelare - pojkar som spelar fotboll på grön plan för barn"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme sprakande av färg. Med fototapeter för barnsovrum "Fotbollsspelare - pojkar som spelar fotboll på grön plan för barn" är det superenkelt. Den originella kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet måla ditt barns värld med en myriad av färger. När vi skapade fototapeter för barnrum "Fotbollsspelare - pojkar som spelar fotboll på grön plan för barn" inspirerades vi av följande motiv: fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som återspeglar populära seriefigurer som dina små älskar.

Fototapet Fotbollsspelare - pojkar som spelar fotboll på grön plan för barn är en fantastisk dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du enbart limma på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men avlägsnas smidigt med en roller. Tapeten "Fotbollsspelare - pojkar som spelar fotboll på grön plan för barn" för barn är en väggdekoration i stort format som, i några få steg, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte