inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Fantasi - rosa slott med prinsessa, noter och fjärilar för barn Nr 61215

Taggar: #fototapeter

Fototapet Fantasi - rosa slott med prinsessa, noter och fjärilar för barn Nr 61215

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Fantasi - rosa slott med prinsessa, noter och fjärilar för barn"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av magi. Med fototapeter för barn "Fantasi - rosa slott med prinsessa, noter och fjärilar för barn" är det superenkelt. Den originella kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet måla ditt barns värld med en myriad av färger. När vi skapade tapeter för barnrum "Fantasi - rosa slott med prinsessa, noter och fjärilar för barn" inspirerades vi av följande motiv: fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar fototapet som återspeglar omtyckta huvudpersoner i sagor som dina små älskar.

Fototapet Fantasi - rosa slott med prinsessa, noter och fjärilar för barn är en underbar dekoration till väggen som även har fördelen av att vara enkel att sätta upp. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du enbart limma på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men avlägsnas snabbt med en roller. Tapeten "Fantasi - rosa slott med prinsessa, noter och fjärilar för barn" för barn är en vägg-till-vägg-dekoration som, med enkla medel, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte