inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Dinosaurs Nr 61167

Fototapet Dinosaurs Nr 61167

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter för barn "Dinosaurs"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme sprakande av färg. Med fototapeter för för sovrum "Dinosaurs" är det superenkelt. Den unika kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet förstärkas i vackra färger. När vi skapade fototapeter för barn "Dinosaurs" inspirerades vi av följande motiv: för barn, dinosaurier oraz fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som skildrar berömda huvudpersoner i sagor som dina små älskar.

Fototapet Dinosaurs är en extraordniär dekoration till väggen som även har fördelen av att vara enkel att sätta upp. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-butiken, är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du enbart limma på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men avlägsnas smidigt med en roller. Tapeten "Dinosaurs" för barn är en dekoration för breda väggar som, med enkla medel, kommer att förändra karaktären i din hemmiljö till det bättre!

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter fantasi Fototapeter barnens värld
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte