tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.10.28 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck

Fototapet Kosmiska landskap, Nr 60163

Fototapet Kosmiska landskap, Nr 60163

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Kosmiska landskap"

Unika tapet "Kosmiska landskap" i kategorin Fantasi är en underbar dekoration för att förnya - Fototapet "Kosmiska landskap" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Kosmiska landskap" är: landskap, träd, värld, fantasi, sten oraz fototapeter.

Fototapet "Kosmiska landskap" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Kosmiska landskap" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Kosmiska landskap" är Marinblå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Kosmiska landskap" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Kosmiska landskap" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Fantasi samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Kosmiska landskap" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter kosmos