tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Flight over the mountains, Nr 59733

Fototapet Flight over the mountains, Nr 59733

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Flight over the mountains"

Tapet "Flight over the mountains" i kategorin Fantasi är en underbar dekoration för att förnya - Fototapet "Flight over the mountains" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Flight over the mountains" är: fantasi, fåglar oraz fototapeter.

Fototapet "Flight over the mountains" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Flight over the mountains" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Flight over the mountains" är Blå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Flight over the mountains" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Flight over the mountains" och andra tapeter ifrån kategorin Fantasi samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Flight over the mountains" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.