inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Fantasi - gröna berg med fåglar som flyger över en blå sjö Nr 60170

Taggar: #fototapeter

Fototapet Fantasi - gröna berg med fåglar som flyger över en blå sjö Nr 60170

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Fantasi - gröna berg med fåglar som flyger över en blå sjö"

Modern tapet "Fantasi - gröna berg med fåglar som flyger över en blå sjö" i kategorin Fantasi är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Fantasi - gröna berg med fåglar som flyger över en blå sjö" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Fantasi - gröna berg med fåglar som flyger över en blå sjö" är: fototapeter.

Fototapet "Fantasi - gröna berg med fåglar som flyger över en blå sjö" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Fantasi - gröna berg med fåglar som flyger över en blå sjö" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Fantasi - gröna berg med fåglar som flyger över en blå sjö" som en vattentäta tapet "Fantasi - gröna berg med fåglar som flyger över en blå sjö", som låter dig utsmycka badrum eller hall eller kök. Den största delen färg på tapet "Fantasi - gröna berg med fåglar som flyger över en blå sjö" är Blå. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Fantasi - gröna berg med fåglar som flyger över en blå sjö" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Fantasi - gröna berg med fåglar som flyger över en blå sjö" och andra tapeter ifrån kategorin Fantasi samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Fantasi - gröna berg med fåglar som flyger över en blå sjö" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter fantasi Fototapeter för pojkar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte