inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Dream about Niagara Falls Nr 59756

Fototapet Dream about Niagara Falls Nr 59756

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Dream about Niagara Falls"

Trendiga tapet "Dream about Niagara Falls" i kategorin Fantasi är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Dream about Niagara Falls" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Dream about Niagara Falls" är: fantasi, vattenfall, kolumner oraz fototapeter.

Fototapet "Dream about Niagara Falls" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Dream about Niagara Falls" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Dream about Niagara Falls" som en vattentät tapet "Dream about Niagara Falls", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Dream about Niagara Falls" är Beige. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Dream about Niagara Falls" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Dream about Niagara Falls" och andra tapeter ifrån kategorin Fantasi samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Dream about Niagara Falls" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter fantasi
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte