inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Naturfrid - vacker tiger som ligger på stenar vid en vattenfall Nr 61348

Taggar: #fototapeter

Fototapet Naturfrid - vacker tiger som ligger på stenar vid en vattenfall Nr 61348

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Naturfrid - vacker tiger som ligger på stenar vid en vattenfall"

Är Fototapet "Naturfrid - vacker tiger som ligger på stenar vid en vattenfall" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra nonwoven tapeter"Naturfrid - vacker tiger som ligger på stenar vid en vattenfall" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra nonwoven tapeter "Naturfrid - vacker tiger som ligger på stenar vid en vattenfall" ifrån kategorin Tigrar (Huvudfärg: Orange) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Naturfrid - vacker tiger som ligger på stenar vid en vattenfall" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Naturfrid - vacker tiger som ligger på stenar vid en vattenfall" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Naturfrid - vacker tiger som ligger på stenar vid en vattenfall" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver tapetklister och några verktyg och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter djur Fototapeter afrika Fototapeter tigrar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte