inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Katter på natten - svartvit abstraktion med katter på tak för barn Nr 61270

Taggar: #fototapeter

Fototapet Katter på natten - svartvit abstraktion med katter på tak för barn Nr 61270

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Katter på natten - svartvit abstraktion med katter på tak för barn"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av magi. Med fototapeter för barnrum "Katter på natten - svartvit abstraktion med katter på tak för barn" är det superenkelt. Den fantastiska kollektionen av fototapeter "Katter" kommer låta rummet måla ditt barns värld med en myriad av färger. När vi skapade fototapeter för barn "Katter på natten - svartvit abstraktion med katter på tak för barn" inspirerades vi av följande motiv: fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som skildrar berömda seriefigurer som dina små älskar.

Fototapet Katter på natten - svartvit abstraktion med katter på tak för barn är en fantastisk dekoration till väggen som även har fördelen av att vara enkel att sätta upp. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men avlägsnas smidigt med en roller. Tapeten "Katter på natten - svartvit abstraktion med katter på tak för barn" för barn är en väggdekoration i stort format som, med enkla medel, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter katter Fototapeter för flickor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte