inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Asiatisk abstraktion - panda med bambu på en beigemönstrad bakgrund Nr 61329

Taggar: #fototapeter

Fototapet Asiatisk abstraktion - panda med bambu på en beigemönstrad bakgrund Nr 61329

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Asiatisk abstraktion - panda med bambu på en beigemönstrad bakgrund"

Fototapet "Asiatisk abstraktion - panda med bambu på en beigemönstrad bakgrund" i kategorin Djur hemma ? Släpp loss och dekorera fritt med våra moderna tapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller matsal. fototapet "Asiatisk abstraktion - panda med bambu på en beigemönstrad bakgrund" finns i olika utföranden - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"Asiatisk abstraktion - panda med bambu på en beigemönstrad bakgrund" huvudfärgen Beige, och dekorativa motiv:

Fototapet "Asiatisk abstraktion - panda med bambu på en beigemönstrad bakgrund" och fler fototapeter i kategorin Djur tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt fantastisk kvalitet. Trycket på tapeten "Asiatisk abstraktion - panda med bambu på en beigemönstrad bakgrund" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder uppfyller kraven för att vara lämpliga för kontakt med livsmedel. Därför kan du tryggt tillämpa "Asiatisk abstraktion - panda med bambu på en beigemönstrad bakgrund"på väggarna i sovrummet eller vardagsrummet .

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter djur
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte