-30% på fototapeter Erbjudandet gäller till 2020.12.07

Fototapet Häst på bakgrunden av himmelsblå vattenfall, Nr 59762

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Fototapet "Häst på bakgrunden av himmelsblå vattenfall"

Är Fototapet "Häst på bakgrunden av himmelsblå vattenfall" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Häst på bakgrunden av himmelsblå vattenfall" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Häst på bakgrunden av himmelsblå vattenfall" ifrån kategorin Djur (Huvudfärg: Svart) ärknutna till följande motiv: natur, djur, fantasi, skog, sten, vattenfall, hästar oraz fototapeter. Fototapet "Häst på bakgrunden av himmelsblå vattenfall" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Häst på bakgrunden av himmelsblå vattenfall" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Häst på bakgrunden av himmelsblå vattenfall" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver tapetklister och några verktyg och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter sovrum