inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Fjärilsplaneten - vita fjärilar i prickar på suddig bakgrund och blommor Nr 61296

Taggar: #fototapeter

Fototapet Fjärilsplaneten - vita fjärilar i prickar på suddig bakgrund och blommor Nr 61296

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Fjärilsplaneten - vita fjärilar i prickar på suddig bakgrund och blommor"

Är Fototapet "Fjärilsplaneten - vita fjärilar i prickar på suddig bakgrund och blommor" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra fototapeter"Fjärilsplaneten - vita fjärilar i prickar på suddig bakgrund och blommor" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra fototapeter "Fjärilsplaneten - vita fjärilar i prickar på suddig bakgrund och blommor" ifrån kategorin Fjärilar (Huvudfärg: Rosa) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Fjärilsplaneten - vita fjärilar i prickar på suddig bakgrund och blommor" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Fjärilsplaneten - vita fjärilar i prickar på suddig bakgrund och blommor" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det busenkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Fjärilsplaneten - vita fjärilar i prickar på suddig bakgrund och blommor" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter för barn Fototapeter fjärilar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte