inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Djurduell - abstraktion av en farlig örn och en blå lejonhona Nr 61311

Taggar: #fototapeter

Fototapet Djurduell - abstraktion av en farlig örn och en blå lejonhona Nr 61311

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Djurduell - abstraktion av en farlig örn och en blå lejonhona"

Är Fototapet "Djurduell - abstraktion av en farlig örn och en blå lejonhona" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Djurduell - abstraktion av en farlig örn och en blå lejonhona" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Djurduell - abstraktion av en farlig örn och en blå lejonhona" ifrån kategorin Fåglar (Huvudfärg: Vit) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Djurduell - abstraktion av en farlig örn och en blå lejonhona" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Djurduell - abstraktion av en farlig örn och en blå lejonhona" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Djurduell - abstraktion av en farlig örn och en blå lejonhona" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver tapetklister och några verktyg och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter fåglar Fototapeter katter
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte