inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Djur - kollage med fåglar och blommor på beige bakgrund för barn Nr 61283

Taggar: #fototapeter

Fototapet Djur - kollage med fåglar och blommor på beige bakgrund för barn Nr 61283

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Djur - kollage med fåglar och blommor på beige bakgrund för barn"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme sprakande av färg. Med fototapeter för barnsovrum "Djur - kollage med fåglar och blommor på beige bakgrund för barn" är det superenkelt. Den originella kollektionen av fototapeter "Fåglar" kommer låta rummet förstärkas i vackra färger. När vi skapade fototapeter för barn "Djur - kollage med fåglar och blommor på beige bakgrund för barn" inspirerades vi av följande motiv: fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar fototapet som skildrar populära tecknade favoriter som dina små älskar.

Fototapet Djur - kollage med fåglar och blommor på beige bakgrund för barn är en extraordniär dekoration till väggen som även har fördelen av att vara enkel att sätta upp. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-butiken, är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men kan avlägsnas smidigt med en roller. Tapeten "Djur - kollage med fåglar och blommor på beige bakgrund för barn" för barnrum är en dekoration för breda väggar som, i några få steg, kommer att förändra karaktären i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte