inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Valmofält - morgon och blommotiv i form av en äng i morgonsol Nr 60642

Taggar: #fototapeter

Fototapet Valmofält - morgon och blommotiv i form av en äng i morgonsol Nr 60642

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Valmofält - morgon och blommotiv i form av en äng i morgonsol"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och tapeten "Valmofält - morgon och blommotiv i form av en äng i morgonsol" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Valmofält - morgon och blommotiv i form av en äng i morgonsol". Produkten "Valmofält - morgon och blommotiv i form av en äng i morgonsol" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Valmofält - morgon och blommotiv i form av en äng i morgonsol" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna blom-tapeten "Valmofält - morgon och blommotiv i form av en äng i morgonsol" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Vallmo fototapeter i den dominanta färgen Röd, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Valmofält - morgon och blommotiv i form av en äng i morgonsol" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Valmofält - morgon och blommotiv i form av en äng i morgonsol". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte