inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Turquoise madness Nr 60406

Fototapet Turquoise madness Nr 60406

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Turquoise madness"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och tapeten "Turquoise madness" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, vallmo, turkos oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Turquoise madness". Produkten "Turquoise madness" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Turquoise madness" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här snygga blommiga fototapeten "Turquoise madness" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Vallmo fototapeter i den dominanta färgen Turkos, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Turquoise madness" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Turquoise madness". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte