inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Sommarförtrollning - närbild på röda blommor och sommaräng Nr 60374

Taggar: #fototapeter

Fototapet Sommarförtrollning - närbild på röda blommor och sommaräng Nr 60374

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Sommarförtrollning - närbild på röda blommor och sommaräng"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Sommarförtrollning - närbild på röda blommor och sommaräng" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Sommarförtrollning - närbild på röda blommor och sommaräng". Produkten "Sommarförtrollning - närbild på röda blommor och sommaräng" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Sommarförtrollning - närbild på röda blommor och sommaräng" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här snygga blommiga fototapeten "Sommarförtrollning - närbild på röda blommor och sommaräng" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Vallmo fototapeter i den dominanta färgen Grön, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Sommarförtrollning - närbild på röda blommor och sommaräng" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Sommarförtrollning - närbild på röda blommor och sommaräng". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte