inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Sammetstulpaner - konstnärlig avbildning av blommor i energiska färger Nr 60382

Taggar: #fototapeter

Fototapet Sammetstulpaner - konstnärlig avbildning av blommor i energiska färger Nr 60382

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Sammetstulpaner - konstnärlig avbildning av blommor i energiska färger"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Sammetstulpaner - konstnärlig avbildning av blommor i energiska färger" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Sammetstulpaner - konstnärlig avbildning av blommor i energiska färger". Produkten "Sammetstulpaner - konstnärlig avbildning av blommor i energiska färger" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Sammetstulpaner - konstnärlig avbildning av blommor i energiska färger" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här snygga blom-tapeten "Sammetstulpaner - konstnärlig avbildning av blommor i energiska färger" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Vallmo fototapeter i den dominanta färgen Orange, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Sammetstulpaner - konstnärlig avbildning av blommor i energiska färger" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Sammetstulpaner - konstnärlig avbildning av blommor i energiska färger". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte