inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Sammetstulpaner - abstraktion av energifyllda blommor på ljus bakgrund Nr 60399

Taggar: #fototapeter

Fototapet Sammetstulpaner - abstraktion av energifyllda blommor på ljus bakgrund Nr 60399

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Sammetstulpaner - abstraktion av energifyllda blommor på ljus bakgrund"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och tapeten "Sammetstulpaner - abstraktion av energifyllda blommor på ljus bakgrund" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Sammetstulpaner - abstraktion av energifyllda blommor på ljus bakgrund". Produkten "Sammetstulpaner - abstraktion av energifyllda blommor på ljus bakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Sammetstulpaner - abstraktion av energifyllda blommor på ljus bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara fototapeten med blommor "Sammetstulpaner - abstraktion av energifyllda blommor på ljus bakgrund" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Vallmo fototapeter i den dominanta färgen Röd, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Sammetstulpaner - abstraktion av energifyllda blommor på ljus bakgrund" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Sammetstulpaner - abstraktion av energifyllda blommor på ljus bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte