inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Sammetstulpaner - abstraktion av blommor i varma färger på ljus bakgrund Nr 60394

Taggar: #fototapeter

Fototapet Sammetstulpaner - abstraktion av blommor i varma färger på ljus bakgrund Nr 60394

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Sammetstulpaner - abstraktion av blommor i varma färger på ljus bakgrund"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Sammetstulpaner - abstraktion av blommor i varma färger på ljus bakgrund" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Sammetstulpaner - abstraktion av blommor i varma färger på ljus bakgrund". Produkten "Sammetstulpaner - abstraktion av blommor i varma färger på ljus bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Sammetstulpaner - abstraktion av blommor i varma färger på ljus bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här underbara blom-tapeten "Sammetstulpaner - abstraktion av blommor i varma färger på ljus bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Vallmo fototapeter i den dominanta färgen Röd, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Sammetstulpaner - abstraktion av blommor i varma färger på ljus bakgrund" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Sammetstulpaner - abstraktion av blommor i varma färger på ljus bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte