inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Rymd - vårlandsbygd med maskor och en blå fjäril i centrum Nr 60386

Taggar: #fototapeter

Fototapet Rymd - vårlandsbygd med maskor och en blå fjäril i centrum Nr 60386

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Rymd - vårlandsbygd med maskor och en blå fjäril i centrum"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och tapeten "Rymd - vårlandsbygd med maskor och en blå fjäril i centrum" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Rymd - vårlandsbygd med maskor och en blå fjäril i centrum". Produkten "Rymd - vårlandsbygd med maskor och en blå fjäril i centrum" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Rymd - vårlandsbygd med maskor och en blå fjäril i centrum" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här moderna blom-tapeten "Rymd - vårlandsbygd med maskor och en blå fjäril i centrum" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Vallmo fototapeter i den dominanta färgen Grön, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Rymd - vårlandsbygd med maskor och en blå fjäril i centrum" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Rymd - vårlandsbygd med maskor och en blå fjäril i centrum". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte