inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Rött maskfält - äng med närbild på blommor och suddig bakgrund Nr 60398

Taggar: #fototapeter

Fototapet Rött maskfält - äng med närbild på blommor och suddig bakgrund Nr 60398

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Rött maskfält - äng med närbild på blommor och suddig bakgrund"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Rött maskfält - äng med närbild på blommor och suddig bakgrund" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Rött maskfält - äng med närbild på blommor och suddig bakgrund". Produkten "Rött maskfält - äng med närbild på blommor och suddig bakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Rött maskfält - äng med närbild på blommor och suddig bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här snygga blom-tapeten "Rött maskfält - äng med närbild på blommor och suddig bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Vallmo fototapeter i den dominanta färgen Grön, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Rött maskfält - äng med närbild på blommor och suddig bakgrund" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Rött maskfält - äng med närbild på blommor och suddig bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte