inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.27

Fototapet Poppies in the Moonlight Nr 60660

Taggar: #fototapeter

Fototapet Poppies in the Moonlight Nr 60660

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Blommiga fototapeter "Poppies in the Moonlight"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Poppies in the Moonlight" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Poppies in the Moonlight". Produkten "Poppies in the Moonlight" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Poppies in the Moonlight" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här snygga fototapeten med blommor "Poppies in the Moonlight" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Vallmo fototapeter i den dominanta färgen Röd, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Poppies in the Moonlight" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Poppies in the Moonlight". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte