inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Navy Blue Poppies Nr 64402

Fototapet Navy Blue Poppies Nr 64402

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Navy Blue Poppies"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och tapeten "Navy Blue Poppies" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, brun, blå, vallmo oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Navy Blue Poppies". Produkten "Navy Blue Poppies" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Navy Blue Poppies" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här underbara blommiga fototapeten "Navy Blue Poppies" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Vallmo fototapeter i den dominanta färgen Marinblå, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Navy Blue Poppies" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Navy Blue Poppies". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vallmo
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte