inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Morning among poppies Nr 60387

Fototapet Morning among poppies Nr 60387

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Morning among poppies"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och tapeten "Morning among poppies" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, skog, vallmo oraz fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Morning among poppies". Produkten "Morning among poppies" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Morning among poppies" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här underbara fototapeten med blommor "Morning among poppies" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Vallmo fototapeter i den dominanta färgen Grön, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Morning among poppies" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Morning among poppies". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter vallmo Fototapeter kök
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte