inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Morgon på vallmo äng Nr 60381

Fototapet Morgon på vallmo äng Nr 60381

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet med blommor "Morgon på vallmo äng"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och tapeten "Morgon på vallmo äng" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor, sol, äng, vallmo oraz fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Morgon på vallmo äng". Produkten "Morgon på vallmo äng" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Morgon på vallmo äng" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här underbara blom-tapeten "Morgon på vallmo äng" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Vallmo fototapeter i den dominanta färgen Grön, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Morgon på vallmo äng" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Morgon på vallmo äng". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vallmo
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte