inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Målade vallmo Nr 60392

Fototapet Målade vallmo Nr 60392

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Blommig fototapet "Målade vallmo"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och tapeten "Målade vallmo" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor, färgrik, konstnärlig, romantisk, äng, vallmo oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Målade vallmo". Produkten "Målade vallmo" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Målade vallmo" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här moderna fototapeten med blommor "Målade vallmo" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Vallmo fototapeter i den dominanta färgen Röd, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Målade vallmo" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Målade vallmo". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vallmo
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte