inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Blomsteräng - grön äng med röda maskor i centrum Nr 60393

Taggar: #fototapeter

Fototapet Blomsteräng - grön äng med röda maskor i centrum Nr 60393

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Blomsteräng - grön äng med röda maskor i centrum"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Blomsteräng - grön äng med röda maskor i centrum" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Blomsteräng - grön äng med röda maskor i centrum". Produkten "Blomsteräng - grön äng med röda maskor i centrum" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Blomsteräng - grön äng med röda maskor i centrum" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här moderna blom-tapeten "Blomsteräng - grön äng med röda maskor i centrum" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Vallmo fototapeter i den dominanta färgen Grön, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Blomsteräng - grön äng med röda maskor i centrum" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Blomsteräng - grön äng med röda maskor i centrum". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte